Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen voor u beantwoord, overzichtelijk op één pagina.

Kan mijn hond ook op de foto als hij niet los kan lopen?  Natuurlijk kan dat. Alle honden zijn welkom bij FotoVerhoeven. Niet alle honden kunnen loslopen, daar houd ik rekening mee en daar werken we gewoon omheen. Wel vraag ik om een dunne, lange lijn mee te nemen, zoals een flexilijn.

Beschik je over een fotostudio? Ik beschik niet over een binnenlocatie. Ik werk graag met natuurlijk licht op een buitenlocatie; mijn ervaring is dat honden zich sneller op hun gemak voelen in de buitenlucht. Een studio is voor veel honden nieuw en spannend en ik fotografeer honden het liefst als ze op hun gemak zijn. Hier neem ik dan ook alle tijd voor.

Waar ben je gevestigd? Ik woon in de Hoeksche Waard in Zuid-Holland. Hier heb ik een vaste, natuurlijke locatie waar ik honden fotografeer. Andere locaties zijn uiteraard mogelijk.

Hoe lang duurt het voor ik mijn foto’s ontvang? Het stopt niet bij het maken van de foto’s; nadat ik alle bestanden op mijn computer heb gezet, begint voor mij het werk thuis. Ik neem het bewerken van de foto’s erg serieus en het duurt daarom vaak enkele dagen voordat u uw foto’s ontvangt.  Kiest u voor het Deluxe of het Extra pakket dan ontvangt u de gekozen A4-afdruk(ken) na enkele dagen thuis.

Gaat de fotoshoot door met slecht weer? Ik werk graag in een natuurlijke omgeving, dat is bekend. Het wil wel eens zo zijn dat het weer niet meezit. Een enorme ramp is dat niet; in Nederland is slecht weer ook maar relatief. Met miezer, grijze lucht of wind gaat de fotoshoot gewoon door. Wordt het onveilig (harde wind, hagel, echte regenbuien) dan plannen we gewoon een andere datum.